BOLU / GÖYNÜK - Egemenlik Ortaokulu

Egemenlik Ortaokulu

Yenice Mahallesi Hacı Kadın Sokak No2 Göynük / BOLU
Vizyon
1 - Sürekli gelişme düşüncesinden hareketle, yaratıcılığı, yenilikleri destekleyen ve yetiştirdiği özgüveni yüksek bireylerle ülkesini tüm dünyada temsil eden bir okul olmak. 2 - İçinden çıktığı toplum için yaşayan ve üreten yiğitler yetiştirmek 3 - Veli-öğrenci-öğretmen işbirliği ile geleceğe yön veren, başarıya aç, ulusal ve uluslararası alanda yetiştirdiği öğrencilerle model bir okul olmaktır. 4 - Ülkede “İLK” leri ve “EN” leri çıkaran okul olmak. 5 - Paydaşlarının parçası olmaktan gurur duyduğu ve bölgesinde tercih edilen önder bir kurum olmak. 6 - Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerde Türkiye’de adından söz ettiren, mezun ettiği her bireyin başarılarıyla Türkiye’nin gurur duyduğu ideal kurum olmaktır.
Misyon
öğrencileri, sağlıklı iletişim kurabilen, ulusal ve evrensel değerlerle donanmış, özgüveni tam, sorumluluk alabilen, bilimsel ve analitik düşünceye sahip, teknoloji ile barışık, yararlı hobileri olan, estetik beğenileri gelişmiş, üretken ve yaratıcı, araştırma yapmaya ve öğrenmeye meraklı, Atatürk ilkeleri ile demokratik ve laik cumhuriyete sahip çıkan; insana, topluma ve doğaya saygılı bireyler olarak hayata hazırlamaktır.
2014-2015 Eğitim-Öğretim yılında TEOG´da Bolu 5.si
Öğretim Şekli :Tam Gün
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Bolu Merkeze Göynük falanız ile 3 ve Göynük Belediye ile 1 gidiş-dönüş vardır.
GÖYNÜK/BOLU
0 KM